NL: .EU Domeinnamen

DeutschFrançaisNederlandsEnglish

De vrije registratie fase voor .EU domainnamen voor burgers van de Europese Unie is op Vrijdag 7 April 2006 om 11.00 uur van start gegaan.

Reeds voor die startdatum bestond er veel interesse, maar voor 7 April konden alleen gepriviligeerde bedrijven en prominenten met een geregistreerd handelsmerk een .eu domeinnaam laten registreren om hun merknaam te beschermen. Direkt al op de eerste dag van de liberalisering werden er meer dan 1.000.000 domainnamen met de aanduiding “.eu” door prive mensen en ondernemingen geregistreerd.

Indien u al over een eigen domainnaam beschikt, kunt u nu via EUregio.net een .eu-domeinnaam laten registreren en deze op uw eigen website laten doorschakelen.

Let op: de domeinnamen worden via het “landrush” systeem vrijgegeven, dat betekent dus: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Uw EUregio.net voordeel: de domeinnaam aanvraag is gratis! Wij vervullen de nodige formaliteiten. U betaalt pas; indien uw domein inderdaad succesvol geregistreerd werd in het EURid register.

Kontroleer hier de beschikbaarheid van uw .EU domainnaaam:

www. .eu

Geef hierboven aub uw domeinnaam zonder de “.eu” aanduiding in.